© Niets uit deze site mag gekopieerd en/of gedupliceerd worden zonder schriftelijke toestemming van V.I.A. Adviesbureau    © VITISME     ® VIA Adviesbureau 
Made by V.I.A.
Msosm Kracht Energie Contact 4T Get energie Gmewsm Power Yourself Herder Mos Shanergy Shanergy Engels

Hoe kunt u uw krachten besparen?

Het zijn onze gedachten die veel van onze energie

onnodig verbruiken. U kunt het verbruik van uw energie

zelf doseren en besparen.

Het is niet vreemd dat wij heel veel energie kwijt raken aan de activiteiten van onze hersenen. Onze hersenen zijn constant bezig. Onbetwist zijn onze hersenen goed bezig, maar wij kunnen onze energie beter gebruiken. Doseren wij onze energieen, dan kunnen wij onze energie gebruiken wanneer wij dat nodig achten en niet zoals onze hersenen bezig zijn. Wij kunnen voor de grootste deel aangeven wanneer en waarvoor onze hersenen aan de slag moeten. Sturen wij onze hersenen, dan kunnen wij onze energie gericht gebruiken. Wij hoeven niet alle energie te gebruiken, die wij gedurende de nachtrust hebben opgebouwd. Besparen wij onze energie, dan hebben wij meer energie over voor zaken die wij echt leuk vinden.

Wist u dat u uw energie ook gedurende de dag kunt

opladen? Ook als u met uw dagelijkse activiteiten bezig

bent, kunt u uzelf verrijken met energie.

Als ik vanuit de theorie van energie mijn vizier richt op mij, dan kan ik constateren dat het leven bestaat uit het verzamelen en inzetten van energie. Tijdens onze slaap verzamelen wij energie en zodra wij wakker worden zetten wij meteen onze energie in. Kunnen wij gedurende de dag enkele minuten vrij maken voor onszelf, dan kunnen wij die minuten gebruiken om onze energie weer op te laden. Wij kunnen zo met veel meer energie de nacht ingaan en kunnen wij de volgende dag uitgerust aan onze taken beginnen. Maar voordat u met het besparen van uw energie kunt beginnen zult u eerst de nodige kennis tot u moeten nemen. Voor het verrijken van uzelf het extra energie overdag, is het beheersen van uw ademhaling een belangrijke factor. In enkele minuten kunt u extra energie voor uzelf verzamelen.

Voor het slapen

Neem even de tijd voor uzelf. Zoek een rustig plek in uw directe omgeving en ga enkele minuten voor uzelf zitten. Voer enkele ontspanningszinthoudingen uit. Blijf diep ademen en laat langzaam uw bewustzijn los over het lichaam.

Na het slapen

Ga op uw gemak zitten. Voer enkele ontspanningszithoudingen uit en haal heel hiep adem. Houd de adem zolang u kunt vast en laat de adem dan langzaam los. Richt uw gedachten op uzelf. Zoek uw kracht in uw lichaam. Als u de kracht heeft gevonden, begeleidt u uw kracht door uw lichaam.
Shanergy Management
Onderdeel van VITISME
Wist u dat voedsel slechts tien procent van de benodigde energie genereert. Waar komt de rest vandaan?
Kracht